Vis meny

Turskiltprosjektet

Alt du trenger til Turskiltprosjektet! Arkeoplan er en av de anbefalte og godkjente leverandørene av skilt og tavler til Turskiltprosjektet. Vi kjenner regelverket og søknadsprosessen, og har mange års erfaring i å produsere holdbare skilt av høy kvalitet. Vi kan levere både enkle turskilt og tavler som kan stå i eksisterende skiltstativ, eller komplette skiltløsninger med stolper, fjellfot og betongfundament. Kunden mottar oppsett for godkjenning før skiltene settes i produksjon. Vi leverer også tilhørende turkort i henhold til manual for Turskiltprosjektet og Merkehåndboka.

Ta kontakt på telefon 71 25 48 70 eller benytt vårt kontaktskjema. Du kan også laste ned vårt Bestillingsskjema for Retningspil og Bestillingskjema for Veiviser.

Retningspil

Pulverlakkert aluminium. Lakkert etter klipping for å unngå korrosjon i endeflater. Skåret tekstfolie og piktogram, refleks pilspiss. Ensidig tekst. Kan leveres med ekstra beskyttende klarfolie for utsatte miljø. Skiltene leveres i ulike lengder, fra 20–65 cm med hull for midtmontering. De lengste skiltene har to hull i ene enden, hull i andre enden bores ved montering. Alle skilt kan også leveres uten forborede hull.

Veiviser

Små, men tydelige skilt, med svært allsidige innfestingsmuligheter på mange forskjellige underlag. Veivisere kan både skrus fast, eller festes med festebånd eller strips. Både vertikal og horisontal montering er mulig. Andre fordeler: plass til tosidig teksting, lite fremstikk, lite vindfang, lav vekt og god synlighet også i fartsretning. Pulverlakkert aluminium. Lakkert etter klipping for å unngå korrosjon i endeflater. Skåret tekstfolie og piktogram, refleks pilspiss. Kan leveres med ekstra beskyttende klarfolie for utsatte miljø.

TURINFORMASJONSTAVLER OG HER-STÅR-DU-NÅ-TAVLER

Flere av våre skiltserier passer godt til turinformasjonstavler, spesielt skilterien Plano. Vi utformer tavler med innhold som er godkjent i henhold til kravene i Turskiltprosjektet og Merkehåndboka. Den grafiske formgivingen kan også tilpasses kundens profilmanual. Plano produseres i pulverlakkert aluminium, med plakatprint montert direkte på skilttavlen. Kan leveres med én eller to stolper, eller som veggmontert. Vi anbefaler skilt på rette stolper ved parkering og startpunkt, og skråstilte skilt på utsiktspunkt, og som informasjonspunkt ved severdigheter. Mer info om skiltserien Plano.

Turkort

Turkort er en liten “flyer” med informasjon om turene som finnes i nærområdet. Vi utfører grafisk formgiving av turkort i henhold til kravene i Turskiltprosjektet og Merkehåndboka, og tilpasser designet til turinformasjonstavlene. Turkort produseres i ønsket papirkvalitet, og kan leveres i limte blokker.

Trepiler

Vi leverer også retningspiler og veivisere i tre, som følger retningslinjer for Turskiltprosjektet. Produseres i solid, kvistfri furu. Tosidig tekst, utfrest og lakkert svart. Jernvitrolbehandlet for jevnest mulig naturlig gråning. Innfesting med skrue på framsiden, uten å forstyrre flaten med tekst. Skrue settes på skrå mot underlaget fra kant.